Nyt fra skorstensfejeren!

Du kan kontakte mig på


Tlf:                 20 52 89 99


eller


mail: skorstensfejeren@yahoo.dk

 
 
 
 
 

Læs her en spændende artikel omkring skorstensfejerarbejde anno 2020

Her er link til artikel, eller tryk på knap nedenunder


https://www.weekendavisen.dk/2019-46/samfund/det-sorte-guld

Husk at få efterset din installation, det kan spare dig for penge og ærgelige reparationer i længden.


Få renset dit ildsted, og spar penge.. :-)


Har du brug for reservedele, så ring på:


20 52 89 99 

Allike..........!!!!!


Hvis du har en skorsten, og bemærker at der flyver alliker frem og tilbage, med jævne mellemrum, er fuglene sikkert ved at etablere rede i din skorsten. Har du problemer med allikerede i skorstenen, kommer jeg gerne og fjerner den, og opsætter allikerist, så fuglene ikke længere at komme ned i din skorsten. Billeder herover, viser allikerpar på skorsten, allikerede i skorsten, og sidst allikeriste til at montere oven på forskellige typer af skorstene.

Herover ses et tværsnit af den måde en allike bygger rede på i en skorsten. Alliken smider grene ned, og bliver ved med dette, indtil reden er oppe i det niveau som den ønsker. Hvis det så indebærer, at alliken skal fylde skorstenen helt op med grene, så gør den det.

Reden bliver der bygget videre på året efter, da grene og andet i reden synker sammen. Det er derfor vigtigt, at få stoppet fuglen i at kunne komme ned i skorstenen, og derfor montere jeg gerne en allikerist på din skorsten. Ring og få tilbud

På grund af at reden giver trækproblemer i skorstenen, og røgen ikke kan komme op, er det årsagen til at man kan få kulilte inde i huset, og dette kan i værste konsekvens føre til kulilteforgiftning af husets beboere.

Jeg montere allikeriste i hele Nordjylland, men sender gerne en rist afsted til dig, selvom du bor udenfor det nordjyske.


Jeg kommer gerne og montere allikeriste i Hjørring, Ålborg, Hals, Storvorde, Nørresundby, Frederikshavn, Sæby, Brovst, Pandrup, Halvrimmen, Åbybro, Brønderslev, Tylstrup, Agersted, Dronninglund... selvsagt i hele nordjylland

Ny service til mine kunder, og andre som evt har trækproblemer med deres skorsten

Så har jeg købt en aspirotor, som jeg gerne udlåner og montere på din skorsten!!


Hvis du har problemer med træk i din skorsten, eller døjer med vindnedslag, så er det måske en mulighed at montere en aspirotor!

Den kan i de fleste tilfælde afhjælpe problemet, så man ikke får vindnedslag i sin skorsten.

Den bruger ingen strøm, og bliver drevet ved hjælp af vinden, samt den varme røg inde fra ildstedet, derudover gør den trækket (opdriften) bedre i din skorsten, og man opnår derved en selvforstærkende efftekt fra aspirotoren.

Jeg har selv monteret en aspirotor på skorstenen, til min egen brændeovn, og den virker fortræffelig.

Har du lyst til at få den på prøve (prøveperiode 3 uger), for at se om den kan afhjælpe dit problem, kontakt mig venligst.


Hilsen

Idon BrødbækJeg er blevet gjort opmærksom på, gennem flere henvendelser fra mine kunder, at der på ejendomsskatten, i visse tilfælde, stadig bliver opkrævet for skorstensfejning fra kommunen. Hvis dette er tilfældet, så tag kontakt til kommunen, og bed dem rette fejlen ( det er teknisk forvaltning, der sidder med ansvaret for skorstensfejning i de fleste kommuner).

Hvis du gerne vil have min hjælp til at løse problemet, så ring eller skriv, så skal jeg gøre mit, til at få problemet løst.


CVR : 36302380