Nyt fra skorstensfejeren!

Læs her en spændende artikel omkring skorstensfejerarbejde anno 2020

Her er link til artikel, eller tryk på knap nedenunder


https://www.weekendavisen.dk/2019-46/samfund/det-sorte-guld

Husk at få efterset din installation, det kan spare dig for penge og ærgelige reparationer i længden.


Få renset dit ildsted, og spar penge.. :-)


Har du brug for reservedele, så ring på:


20 52 89 99 

Allike..........!!!!!


Hvis du har en skorsten, og bemærker at der flyver alliker frem og tilbage, med jævne mellemrum, er fuglene sikkert ved at etablere rede i din skorsten. Har du problemer med allikerede i skorstenen, kommer jeg gerne og fjerner den, og opsætter allikerist, så fuglene ikke længere at komme ned i din skorsten. Billeder herover, viser allikerpar på skorsten, allikerede i skorsten, og sidst allikeriste til at montere oven på forskellige typer af skorstene.

Herover ses et tværsnit af den måde en allike bygger rede på i en skorsten. Alliken smider grene ned, og bliver ved med dette, indtil reden er oppe i det niveau som den ønsker. Hvis det så indebærer, at alliken skal fylde skorstenen helt op med grene, så gør den det.

Reden bliver der bygget videre på året efter, da grene og andet i reden synker sammen. Det er derfor vigtigt, at få stoppet fuglen i at kunne komme ned i skorstenen, og derfor montere jeg gerne en allikerist på din skorsten. Ring og få tilbud

På grund af at reden giver trækproblemer i skorstenen, og røgen ikke kan komme op, er det årsagen til at man kan få kulilte inde i huset, og dette kan i værste konsekvens føre til kulilteforgiftning af husets beboere.

Jeg montere allikeriste i hele Nordjylland, men sender gerne en rist afsted til dig, selvom du bor udenfor det nordjyske.


Jeg kommer gerne og montere allikeriste i Hjørring, Ålborg, Hals, Storvorde, Nørresundby, Frederikshavn, Sæby, Brovst, Pandrup, Halvrimmen, Åbybro, Brønderslev, Tylstrup, Agersted, Dronninglund... selvsagt i hele nordjylland

Jeg er blevet gjort opmærksom på, gennem flere henvendelser fra mine kunder, at der på ejendomsskatten, i visse tilfælde, stadig bliver opkrævet for skorstensfejning fra kommunen. Hvis dette er tilfældet, så tag kontakt til kommunen, og bed dem rette fejlen ( det er teknisk forvaltning, der sidder med ansvaret for skorstensfejning i de fleste kommuner).

Hvis du gerne vil have min hjælp til at løse problemet, så ring eller skriv, så skal jeg gøre mit, til at få problemet løst.